PÔVOD A SPRACOVANIE

Kávove zrná použité na prípravu zmesí tejto výbornej Talianskej kávy sú:

  • Arabika (blend zŕn z Brazílie, Kolumbie, Kostariky, Guatemaly)
  • Robusta (cherry z Indie)

Zrná sú zbierané ručne, spracované mokrou metódou a pražené tradične pomalým spôsobom pri teplote 240 C. Výsledkom je mäkká čokoládová chuť, sladkasté tóny, veľmi vyvážené espresso s miernou aciditou a príjemnou ovocnou chuťou v závere.

Proces výroby kávy je umenie a jej ochutnávanie je jedinečný zážitok. To čo robí kávu tak dobrou, nie je technológia, ale starostlivosť, ktorá je vložená do praženia kávových zŕn.
Veríme, že existuje šiesty zmysel, ktorý by mal každý profesionál pridať k tým piatim, ktoré všetci poznáme. Tým zmyslom je láska.